Dotari

Baza materiala

Scoala dispune de un numar de 5 sali de clasa astfel : o sala de curs si cabinet de farmacie, o sala de curs si cabinet nursing, o sala curs si cabinet informatica, doua sali de curs simple, o biblioteca, secretariat, cancelarie si arhiva.
Baza materiala s-a imbunatatit an de an,  atat in ce priveste dotarea claselor cu mobilier adecvat, cat si cu aparatura si materiale necesare pentru sala de demonstratie, conform Strategiei Nationale de Dezvoltare a Invatamantului Particular. S-au achizitionat seturi de lectii interactive (biologie, chimie, literatura romana), atlase multimedia, enciclopedia Encarta si mijloace didactice moderne: microscoape, retroproiectoare, videoproiectoare, tabla inteligenta, etc.
Fiind o institutie particulara, Filiala Ploiesti a Fundatiei pentru Dezvoltare Umana sustine exclusiv din surse financiare proprii (taxe scolare) toate cheltuielile necesare bunei desfasurari a procesului de invatamant (amenajari, dotari materiale, investitii, salarii, servicii).
Biblioteca contine aproape 1500 volume, un loc frecventat de elevi si profesori datorita varietatii domeniilor in care utilizatorii se pot informa.

Sali de clasa

Laboratorul de Informatica

Laboratorul de informatica este dotat cu calculatoare conectate la Internet, precum si cu aparatura corespunzatoare desfasurarii lectiilor interactive din orice domeniu.

Biblioteca

Biblioteca contine aproape 1500 volume, carti valoroase din toate domeniile, precum si carti pe suport de memorie extern (CD / DVD), ce completeaza „Biblioteca virtuala”